Buenos Dias Sol

21 maart 2025 - Torrox Costa, Spanje

Goedemiddag allemaal!

Ondertussen ben ik echt de aantal dagen dat we op reis zijn kwijt. Ik weet dat het vandaag vrijdag 21 maart is, maar dat is het dan ook 😂 Persoonlijk denk ik dat dat een goed teken is haha. Patrick was de afgelopen 2 weken in NL en Mireille moest werken vanuit Spanje. Ondanks dat, lijken de dagen hier nog wel sneller te gaan dan thuis, misschien ook omdat het hier zo fijn is. Vannacht voor het eerst goed geslapen, die Spaanse bedden zijn overigens voor niemand goed 😅 En dan nu de zon die weer even schijnt, al weet je hier in deze periode nooit voor hoelang haha. We hebben qua weer een paar heftige dagen achter de rug. Afgelopen weekend was heerlijk maar daarvoor en daarna... Er staan nog steeds dorpen onderwater, zijn nog steeds wegen afgesloten en het grote meer is gevuld voor de komende 3 jaar. Ons dorp is er goed vanaf gekomen. Hier was alleen een paar uur de weg naar Nerja afgesloten door een modderstroom uit de bergen die de weg overliep naar de zee. Overigens dezelfde weg waar we zaterdag nog gewoon over heen hebben gereden... De puinhoop was hier snel opgeruimd op de weg, maar in andere plaatsen heeft het dus wel meer tijd nodig.

Gisteren was het de hele dag droog en de avond was heerlijk. Bobby en Mireille zijn na het werk dan ook gelijk de auto ingesprongen en naar het Hondenstrand gereden. Naja strand... er was weinig meer van over, het lag bezaaid met rommel. Desondanks kon Bobby wel nieuwe vriendjes maken en even lekker spelen. Daarna zijn we lekker over de boulevard gaan wandelen en hadden onszelf getrakteerd op een lekker hapje en drankje.

Nog even terug naar afgelopen weekend. Mireille had een vriendin uit NL op bezoek. Donderdagavond opgehaald van de luchthaven. Vrijdag moest Mireille werken dus toen heeft ze zelf de auto gepakt en lekker een dag voor haar zelf gehad. En het weekend hebben we samen Nerja en Frigiliana bezocht. Maandagochtend ging ze weer naar huis. Wat is Spanje toch fijn als de zon schijnt! We hebben in Nerja heerlijk in de zon op een terras gezeten 🥰 En in de avond lekker gegeten bij de 3 monkeys.

Terug naar vandaag, we gaan eens even lekker het appartement schoonmaken en ons klaar maken voor de terugkomst van Patrick! Hopelijk blijft het de komende dagen droog zodat we deze blog nog even kunnen vullen met leuke verhalen over alle uitstapjes etc.

Adios!

1. Erwin:
    Alle zon is je gegund zuster! Succeset schoonmaken vandaag ❤️
  2. Mireille, Patrick & Bobby:
    21 maart 2025
    Dankjewel Er!! Schoonmaak missie geslaagd 😂 Zon is alweer pleitos, maar heb genoten na het schoonmaken 😂😂 Zometeen Vamos naar de luchthaven! 🥳🥳
  3. Erwin:
    21 maart 2025
    Hij zal er nu wel zijn gok ik 😃 fijn weekend samen!