Van Torrox tot Torre del Mar
Dag 4 en 5; 01 & 02 maart Poef en toen was het alweer maart 😱
Dag 04: 01 maart Vandaag was het rustdag. Na al het reizen waren we alle drie toe aan even niks. We hebben het hoognodige gedaan en meer ook niet.
Wat ons overigens wel opviel was de drukte in de supermarkt, nu kwam dit wellicht ook door de feestdag van gisteren. Maar het was drukker dan 2 jaar geleden. En alles liep door elkaar, Spanjaarden, Engelse, Nederlanders het was een mierenhoop van vanalles, waarvan wij de jongste waren. 😂
Dag 05; 02 maart Vandaag zijn we begonnen met een wandeling en speeldate op het hondenstrand van Torrox, vanaf het strand loop je zo door langs de vuurtoren naar de boulevard waar we bij Chringuito Restaurante La Buena Vida even een kopje koffie en glaasje cola hebben genuttigd voor een schrikbarend bedrag van... €3,70 in totaal 😂
Na de drankjes zijn we terug naar ons appartement gegaan. We hadden via Facebook een super leuke markt in Alcaucin gevonden (dachten we) Niet alles wat op Facebook staat blijkt waar te zijn 🤣
Uiteraard zijn we via een toeristische route naar Alcaucin vertrokken met een stop in Cómpeta. Leuk wit dorpje in de bergen, vooral als je met de auto naar het historische gedeelte wilt (klap de spiegels maar weer in) 😂🙈 Sorry!
Uiteindelijk kwamen we heelhuids op de centrale parkeerplaats uit, hebben een wandelingetje gemaakt en vertrokken daarna naar de markt. Bij aankomst was er dus geen markt... Dus hoppa op naar beneden terug naar de kust. Het weer in de bergen was bewolkt en regenachtig, toen we beneden aan kwamen scheen gelukkig weer de zon. Alleen wel met windkracht 10 voor ons gevoel 😂 We vonden na de enerverende bergrit en de teleurstellende markt dat we wel een fijne lunch verdiend hadden. Dat werden lekkere hapjes en drankjes bij Boraz Chiringo Club - Chiringuito in Torre del Mar. Erg leuke tent en het was gezellig druk.
We kijken uit naar de rest van de week en zijn heel benieuwd of het doordeweeks rustiger zal zijn of niet.
Voor nu Buenas noches! Hopelijk waaien we vannacht ons bed niet uit 🙈😱🌪️
Gerrie:5 maart 2025Leuk kanjers ik hoop dat jullie lekker genieten en relaxen daar met ze drieën 🤪 en wees voorzichtig zie net dat het zo regent in Spanje hoop niet waar jullie zitten..🙏🏽❤️😘😘😘
Mireille, Patrick & Bobby:6 maart 2025Genieten doen we zeker Gerrie! Het weer is erg wisselvallig maar dat mag de pret niet drukken!